1989

De KNV bereid zich voor op het 100jarig jubileum in 1993. Een actie om propaganda te voeren bij artsen en consultatiebureaus moest voor tijdig worden afgebroken i.v.m. te korte financiële armslag (doorgaan zou een tekort van fl.30.000,— opleveren). Er werd ook videofilm opgenomen (met een bijdrage van de firma Beiersdorf ). De stichting EHBO werd geliquideerd (zij diende voor een gezamenlijke uitgaven van de voorpost met de Nat. Bond) wel werd de KNV als bewaarder van stukken aangesteld. De jubileum commissie denkt na over activiteiten in juni(wandelen, fietsen, etc.), het uitgeven van een jubileum boek, een jubileum postzegel en een jubileum viering in november ’93. Tijdens de jaarvergadering werd enorm gediscussieerd over het instellen van adviseurs en het al dan niet uitbreiden van het bestuur van 7 naar 9 personen dit mede ingegeven met een aanstaande statutenwijziging.

Tilburg-Reeshof

De afdeling Tilburg-Reeshof werd opgericht op maandag 19 juni 1989. Meer informatie over de afdeling is te vinden via hun website www.ehboreeshof.nl.

Posted in 1989, Noord Brabant/Limburg | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Tilburg-Reeshof

Giethoorn

De afdeling Giethoorn werd opgericht op donderdag 12 januari 1989. Meer informatie over de afdeling is te vinden via hun website www.ehbogiethoorn.webnode.nl.

Posted in 1989, Overijssel | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Giethoorn