1982

Op 18 juni is het beeldmerk van de vereniging bij het Benelux merken bureau geregistreerd en als zodanig beschermd, dit beeldmerk mag dus door niemand anders dan de KNV afdelingen gebruikt worden en ook niet een afgeleide daarvan. De eerste jeugd-lotus examens vinden plaats in Zutphen. Om de jeugd EHBO te ondersteunen verscheen er een Jeugd-stikker en een Jeugd affiche ook verscheen er het boekje tussen A & B. De Hartmassage vind weide verbreiding en komt steeds meer tot leven. Er komen voorlichtingsbijeenkomsten om de samenwerking tussen de hulpverleningsorganisaties en de EHBO te bevorderen en word er een beging gemaakt met rampenvoorlichters (later de BIZOM voorlichters). De folder zelf hulp thuis kwam uit en ook verscheen er lijn met vlaggetjes. De afdeling- en artikel Nummerring gewijzigd i.v.m. een nieuw administratie systeem (micro huis computer).

Zwartsluis

De afdeling Zwartsluis werd opgericht op woensdag 8 september 1982. Meer informatie over de afdeling is te vinden via hun website www.ehbozwartsluis.nl.

Posted in 1982, Overijssel | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Zwartsluis

Zeewolde

De afdeling Zeewolde werd opgericht op maandag 8 februari 1982. Meer informatie over de afdeling is te vinden via hun website www.ehbozeewolde.nl.

Posted in 1982, Gelderland | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Zeewolde

Alteveer-Kerkenveld

De afdeling Alteveer-Kerkenveld werd opgericht op woensdag 15 september 1982. Meer informatie over de afdeling is te vinden via hun website www.ehboalteveerkerkenveld.nl.

Posted in 1982, Drenthe | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Alteveer-Kerkenveld